CubexSoft
MSG til PST-verktøy

Eksporter, konverter og legg til MSG-filer til PST MS Outlook-format i batchmodus uten installasjon av Outlook

(Gjennomsnittlig vurdering basert på vurderinger )

Gratis nedlasting Gratis nedlasting

Hvorfor CubexSoft MSG til PST Converter?

border

MSG Converter-programvaren er et profesjonelt verktøy for å eksportere flere filer av MSG til PST-filformat i en enkelt syklus.

border

Støtte ubegrenset filkonvertering

CubexSoft MSG til PST Converter Tool lar eksportere flere MSG-filer til PST-format i en runde. Tilgjengeligheten av doble alternativer (Legg til filer og Legg til mappe) gjør det mulig å velge flere .msg-filer, og også mappe. Ved hjelp av disse alternativene er det enkelt å laste opp data. Etter det kan brukere velge ønskede filer en etter en for å konvertere til PST.

border

Outlook-installasjon er ikke nødvendig

Dette MSG til PST eksportverktøyet krever ikke installasjon av Outlook e-postklient. Denne selvhjulpne applikasjonen er i stand til å oppdage MSG-data fra systemet. Og brukere kan enkelt fortsette med konverteringsprosessen av MSG til PST uten det, alle Outlook-utgaver-filer er kompatible for migreringen som Outlook – 2021, 2019, 2010, 2007, 2003, etc.

border

Neger filstørrelsesbegrensning

Dette MSG-filer til PST-verktøyet er direkte tilnærming til å eksportere MSG-filer til PST-formatet er fri for alle slags restriksjoner. Som, det lar deg importere alle størrelser på .msg-filer, store MSG-filer kan også konverteres jevnt med denne appen. Det tillater også å endre store mengder MSG-filer, uten begrensninger.

msg export

Skjermer

Video

Guide

Dokumenter

windows 11

Avanserte funksjoner for MSG til PST Tool Application

MSG til PST Conversion App er en profesjonell måte å håndtere konvertering av .msg-filer til PST-format i batch-modus. Denne programvaren tilbyr unike og avanserte funksjoner som gjør det til en enkel tilnærming for alle brukere. Det er en begrensning og risikofri applikasjon som gjør det mulig å eksportere store mengder MSG-filer til PST-format uten Outlook.

 • Konverter Outlook-melding til PST-format uten Outlook-installasjon
 • Nøyaktig massekonvertering av MSG-filer til Outlook PST
 • Ubegrenset MSG-fil til PST-konvertering med noen få klikk
 • Kompatibel med alle Outlook-utgaver inkludert 2019
 • Konverter MSG-filer til PST sammen med vedlegg og andre Meta-elementer
 • Ingen filstørrelsesbegrensning for konvertering av MSG-filer til PST
 • Opprettholder mappehierarki som før under prosessen
 • Støtter alle Windows OS-versjoner inkludert Win 10
 • Enkel arbeidsprosedyre, ingen tekniske ferdigheter kreves for å forstå
 • Avanserte filteralternativer for å spesifisere ønskelige filer
 • Gi fullstendig status for konverteringsprogresjon i TXT-format.
TIL

Funksjoner og fordeler med MSG til PST Tool
Direkte løsning for å konvertere MSG-filer til PST-fil

border

Support Outlook editions file

Importer MSG-filer til Outlook PST i batch

Nå blir det mulig med MSG til Outlook Tool å konvertere ubegrensede MSG-filer lagret på systemet til Outlook-datafil PST-format på en gang. Du kan enkelt generere en enkelt PST-fil for alle MSG-e-poster ved hjelp av verktøyet. På den annen side vil programvaren bevare alle metadataegenskapene som To, Cc, opprettelsesdato, avsenderdetaljer og etc.

batch Export msg Files

Last MSG-filer/mappe direkte på programvaren

Etter vellykket start av MSG til PST-konvertering på systemet, vises en skjerm som viser alle skrivebordsmappeelementene i venstre rute i grensesnittet. Så, naviger plasseringen til MSG-filen eller -mappen direkte derfra og last det samme på programvarevinduet for å legge til MSG-filen til PST.

Convert MSG attachments

Eksporter MSG-e-poster med vedlegg

MSG til Outlook Tool er et flott program som er spesielt utviklet med tanke på alle brukernes behov. Programvaren er nyttig for å migrere MSG-e-post med alle inkluderte vedlagte elementer. Og under konverteringsprosessen ble e-postvedlegg sikret. Brukere vil motta den resulterende filen med vedlegg etter vellykket utførelse av eksportprosessen.

supports all Windows versions

Støtter alle Outlook- og Windows-utgaver

Programvaren støttes godt av alle de tidligere og nyeste utgavene av MS Outlook, dvs. Outlook 2019, 2016, 2011, 2010, 2007, 2003. Dessuten kan brukere gratis laste ned programmet på alle versjoner av Windows OS inkludert Win 10 og uten problemer konvertere Outlook-meldings MSG-mappen til PST-format.

selective MSG files

Funksjon for å eksportere selektive MSG-filer

Etter å ha sett MSG-filene, kan du konvertere selektive eller komplette e-poster til PST-format. Det er heller ikke umulig å lage en Outlook PST-fil fra selektive MSG-filer i stedet for å eksportere dem alle. Bare sjekk eller fjern merket for MSG-mappen og klikk på Eksporter for å konvertere MSG-filer til PST.

MSG Advance Filters

Ingen begrensning på MSG-filstørrelse

Ingen filstørrelsesbegrensninger er involvert i applikasjonen. Programvaren har enkle funksjoner som kan betjenes, dvs. brukere trenger ikke teknisk kunnskap for å implementere trinnene for å konvertere MSG-fil til PST. Brukere kan eksakt eksportere ubegrensede MSG-meldinger til Outlook uten å møte noen form for feil eller problemer med tap av data.

Programvare Forutsetninger og anbefalinger

                 msg export

Prøvebegrensninger - Last ned MSG til PST gratis demoverktøy som lar deg konvertere 25 MSG-e-poster per mappe til PST-format.

TIL

Systemkrav

Prosessor

Minimum 2,4 GHz prosessor

RAM

Minimum 512 MB

Minimum harddiskplass

42.7 MB

Prøvebegrensninger

Importer de første 25 varene gratis.

Støttede utgaver

Windows OS

Windows 11, 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP

Mac OS

Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra, El Capitan, Yosemite

Elektronisk levering

Produktet blir automatisk levert. Når betalingen er mottatt, vil du motta en e-post med aktiveringslenken som inneholder nøkkelen for å oppgradere lisensen.

  Eula   Programvareveiledning   Installer/avinstaller


Sammenligning av prøveversjon og fullversjon

Sammenligning av MSG Converter-programvarefunksjoner – DEMO og lisensiert versjon

Egenskaper DEMO versjon FULL versjon
Batch MSG-filer konvertering
Støtter alle Outlook Versrions-filer
Konverter ubegrensede MSG-filer De første 25 elementene per mappe Alle ting
Bla gjennom valgdestinasjonssti
Legg til filteralternativer
Opprettholder original dataintegritet
Flere lagringsmuligheter
Live fremdriftsrapport
24*7 teknisk støtte og sikker 100 %
Koste GRATIS $29

ofte stilte spørsmål

De vanligste spørsmålene "Svar fra CubexSoft MSG Converter Tool

border

Vennligst oppsummer trinnene for konvertering gjennom denne MSG til PST-programvaren
 • Trinn 1 - Installer programvaren på Windows PC.
 • Trinn 2– Legg til MSG-filer fra venstre panel på verktøyskjermen, og viser komplette skrivebordselementer i trestrukturen
 • Trinn 3 - Forhåndsvis de nettopp lastede MSG-filene dine
 • Trinn 4 - Hvis den forhåndsviste meldingen har vedlegg, kan du klikke på alternativet Lagre vedlegg for å lagre de vedlagte filene på det angitte stedet
 • Trinn 5 - Klikk nå på Eksporter-knappen. Fra det neste vinduet som vises, velg PST-format og relaterte kategorier og klikk på Konverter-fanen.
 • Trinn 6 - Programvaren vil nå starte MSG til PST konverteringsprosessen og fullføres med meldingen "Konvertering fullført".

Ja, det er et fleksibelt verktøy som er i stand til å konvertere alle vedlagte elementer av MSG til Outlook PST uten å gi noe stress eller problemer.

Du kan eksportere et antall Outlook-meldings-MSG-filer til PST. Det er ingen begrensning på filstørrelse. Bare last ned og få tilgang til alle MSG-filene dine til PST uten bekymringer.

Ja, MSG til PST-verktøyet er kompatibelt med alle versjoner av Windows OS inkludert Win 10. Du kan enkelt kjøre programmet på Windows 10 og fortsette med konverteringsprosessen.

Nei, det er ikke noe krav om å installere en e-postklient for å bli ferdig med prosessen. Du kan utføre hele prosessen uten å installere noe program.

Kundeanmeldelser

Vet hva kundene sier om MSG til PST-programvare

border

Hvorfor velge CubexSoft Tools?

border

2M+ Lykkelig
kunder

190+ Land
over hele verden

18 år
opplevelse

100% Pengene tilbake
garanti